Pool, billard og dart

Tag et spil dart eller benyt dig af vores pool- og billardborde

Vil du gerne have en sjov aften med dine venner eller familie? Hos City Club har du mulighed for at spille dart, pool og billard i hjertet af Odense. Vi har flere forskellige poolborde, kegleborde og dart.

Vil du gerne bestille et bord?

Vil du gerne være sikker på, at du kan spille en omgang pool eller billard, når du besøger vores bar? Der er ingen grund til bekymring, da du har mulighed for at booke et bord i forvejen. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon (+45) 66 14 00 50 eller sende en mail til bordbestilling@cityclub.dk. Alternativ kan du booke et bord via. vores online bookingformular. ​Hvis du har lyst til at spille pool, eller dart til dit næste arrangement, kan vi skræddersy et tilbud, så du kan afholde dit arrangement på vores bar.

Keglebillardregler​ på City Club

Læs reglerne for keglebillard og bliv klar til at spille. Klik på knappen nedenfor og åben reglerne i et nyt vindue.

Pool med kort​​ på City Club

Læs reglerne for pool med kort og bliv klar til spillet. Klik på knappen nedenfor og åben reglerne i et nyt vindue.

Poolregler på City Club​​

Læs reglerne for pool hos City Club og bliv klar til spillet. Klik på knappen nedenfor og åben reglerne i et nyt vindue.

Dart​ på City Club

Læs reglerne for dart og bliv klar til at spille. Klik på knappen nedenfor og åben reglerne. Det er vigtigt at i reservere en dartskive via booking knappen. Efter 20:00 er det ikke muligt at spille dart.
Book bord her
(+45) 66 14 00 50
bordbestilling@cityclub.dk